søndag 13. mars 2011

Mere revejakt.

Har nok brukt opp flaksen: Fant en Lørdag kveld, den låg. Like før jeg var i posisjon fikk jeg se den gikk ut av området. Fant en på isen tidlig Søndag morgen, innen jeg var på plass hadde den passert. Fant en sovende på et jorde Søndag kveld, satt og venta på at den skulle stå opp og komme i min retning. Var helt sikker på dette pga værtrekk m.v. Etter to timer sto den opp og gikk ut i motsatt retning :-(

Her ligger den på ca 500m:


Og litt forstørret:



Satser på at supermånen slår til. Ble for overskyet i kveld, men skal klarne opp på morran, blir nok passe døgnvill denne uka :-)

3 kommentarer:

  1. Har u med a Stella når e ute ell går u på fælan førr e meste? ELL E DET BERRE FLAKSEN att du finn dem..? Hehe:)

    Helsing n'Brenden =)

    SvarSlett
  2. Nei æljhunden fe vårrå heme. Det e jystring og kikkert som gjell. Den her fikk je tips om, va to her en par daga, men tru brunsten e ferdig no. Høres ut som du har mulighet te doublet å, snakka me`n Bjarne i dag ;-) Skit jakt. Finn deg en plass og ligg rolig så bli e pelz !!

    SvarSlett
  3. Ja riktig;) Joa, ha hadd besøk innpå jordet et par gång no men ha itj hadd hellet med på senare tiden:(. Spørs om komboen ivrig jeger, slu rev og mårråsspekte glas itj e aldeles optimal, men ha hvertfall vørre nere på hehe:) og artig e det! Kan få inntrykk tå at det e lettar åt'n å fange mus innpå jordet enn ellers... den ha som regel kømme i tidsrommet milla 06.00-10.30 det gångan je ha sjett'n da. Så veldig fast tidstabell e itj det sikkert n har, mulig n tepasse tabellen ette å ha sett børspipa ti loftsglaset hehe:) Men, imponerende prestasjona du skriv om, artig å følje med på! =)

    SvarSlett